Friday, November 20, 2009

Sekolah ke 6

SMJK TSUNG WAH
33000 KUALA KANGSAR PERAK


Ini adalah aktiviti wajib aku setiap tahun dari mula mengajar tahun 1990
Mural yang berjaya mesti dari pasukan kerja yang bersatu hati
juga..
tidak lupa guru seni yang tak lokek keluar idea dan tenaga,,
baru ada chemistry ^..^

Tsung Wah merupakan sekolah aku yang ke enam selepas...
SMK Gombak Setia,
SMK La Salle Petaling Jaya,
SMK Tengku Idris Shah Klang
SMK Perempuan Kapar Klang,
SMK Muhibbah Sungei Siput,



Kumpulan tingkatan 3 ni da mula ikut dekni wat mural dari tingkatan 2 lagi
picture yang 1 kat bwh ni projek masa form 2


Kumpulan ni ada 24 org, oleh kerana mereka komited dan minat sangat dengan seni,, dekni kena pantas melukis dengan kapur tulis
Oleh kerana masa yang diberi terhad iaitu lima hari, aku buat design ikut tangan yang bergerak la

nampak tak lukisan guna kapur tulis tu,,, ikut je la ilham yang datang,,
Anak2 murid yang komited,, gembira dapat mereka ni, rajin banget
Budak2 ni suker aktiviti ni,, i je susa nak layan bcoz ajar form 4 n form 5
dak2 ni form 3 pas pmr
Tak siap lagi,, esok adalah last day,, ada setengah hari je,,kwang3
kat bawah ni pic sebelum dan selepas
Sekian mekasey ^..^

6 comments:

  1. waaa...comei, comei...kalau Atip agaknya penuh la gambor cicak ngan katak...heheheh

    ReplyDelete
  2. Syabas Dekni!

    "Mulia, kerja guru tu..."

    ReplyDelete
  3. Dekni...mural depan pejabat tu cantik bangat...
    pengalaman uda buat mural ngan anak-anak cina ni memang seronok..mereka berdisiplin, rajin dan kreatif..

    ReplyDelete
  4. fa,, atip tu pelukis batik yg handal

    ReplyDelete
  5. uda,, mereka ni rajin giler,, baru cakap,, terus buat

    ReplyDelete