Saturday, May 19, 2012

Jom berkenalan dengan mereka

muka ala ala baca maklumat animal yang sebintang I iaitu sang aries si kambing gurun
terer ek baca terbalik, dari atas tu..

picture credit to ~  anakanda zulaika n celine yang di ambil di Zoo Taiping, Perak using Sony and Canon camera

 no 1.....    I pun tak tau

no 2...yang ni kita tau, namanya memerang,comelkan! 
no 3 >  yang ni of course lah tau...HARIMAU
 no 4....failed..tak tau
 no 5..Pink Flamingo,cantiknya..
 no 6...macam burung nuri? ye ke...
 no 7,,yes! Rusa yang tampan
 no 8 semestinya Buaya
 no 9 hihi tortoise aka kura-kura
 no 10 sedihnya muka dia,. Monyet
 no 11...Seladang yang gagah!
and the last no 12 n no 0 is exactly the same animal lah,....Kancil
picture animals ni telah diambil dengan jayanya di Zoo Taiping

Dari sedozen jumlah animals ni berapa kah markah yang u all dapat? yes, pandai..
tak de hadiah ek, saja suka-suka je. Sekian terima kasih. Thank you sudi singgah. Jumpa dilain entri.

2 comments:

  1. jawap dalam hati...markah pun dalam hati juga :))

    ReplyDelete
  2. KS,
    mesti dapat markah 10/12 bravo!

    ReplyDelete